Het menu
We serveren twee verschillende menu’s; Flora en Fauna, vier (60), zes (75) of acht (90) gangen. Op vrijdag en zaterdag serveren we uitsluitend zes of acht gangenmenu’s. De focus in beide menu’s ligt op groenten. Waar het Flora-menu geheel vegetarisch is, bestaat het Fauna-menu uit enkele gangen met duurzame vis en vlees. Door de seizoenen heen worden ingrediënten gezocht die de basis vormen van de gerechten. Overvloed zal worden gedroogd, gepickled of gefermenteerd en in onze voorraadkast worden opgeslagen om in de toekomst te worden gebruikt. Het menu wisselt vijf tot zes keer per jaar.
Écht honger? Onze keukenbrigade maakt meestal één of twee extra gerechten met de lekkerste ingrediënten van dit moment.
Flora
wortelgroente / hazelnoot / zeewier
(eikhaas / brassica / zeekraal)
witlof / peer / walnoot
spruit / bloemkool / miso
tortelli / walnoot / wortel
pompoen / marmite / knolselderij
(weifudge / kastanje / bes)
pruim / hooi
4/6/8 gangen (60/75/90)
Fauna
wortelgroente / hazelnoot / zeewier
(mossel / wortel / xo)
zalm / appel / dille
spruit / bloemkool / miso
tortelli / walnoot / wortel
parelhoen / marmite / topinamboer
(weifudge / kastanje / bes)
pruim / hooi
4/6/8 gangen (60/75/90)
dranken
Onze wijnkaart bevat meer dan 120 titels uit de oude wereld. Van België tot Slovenië, klassieke wijnen en natuurwijnen, als het maar goed is.
Ook maken wij onze eigen alcoholarme en -vrije dranken; kombucha, kefir, kvass of infusies. Zo kunnen we bij elke gang een passend glas schenken.