Spring naar content

Het menu

We serveren twee verschillende menu’s; Flora en Fauna, vier (65), zes (80) of acht (95) gangen. Op vrijdag en zaterdag serveren we uitsluitend zes of acht gangenmenu’s. De focus in beide menu’s ligt op groenten. Waar het Flora-menu geheel vegetarisch is, bestaat het Fauna-menu uit enkele gangen met duurzame vis en vlees. Door de seizoenen heen worden ingrediënten gezocht die de basis vormen van de gerechten. Overvloed zal worden gedroogd, gepickled of gefermenteerd en in onze voorraadkast worden opgeslagen om in de toekomst te worden gebruikt. Het menu wisselt vijf tot zes keer per jaar.

Écht honger? Onze keukenbrigade maakt meestal één of twee extra gerechten met de lekkerste ingrediënten van dit moment.

Flora

wortelgroente / hazelnoot / zeewier
(asperges / amandel / magnolia)
eikhaas / brassica / zeekraal
pompoen/ X.O. / bloedsinaasappel
agnolotti / brassica / hazelnoot
knolselderij / spar / whiskey
(weifudge / kastanje / bes)
druif / hooi

4/6/8 gangen (65/80/95)

Fauna

wortelgroente / hazelnoot / zeewier
(oester / aardappel / lavas)
kingfish / walnootblad /
pompoen / X.O. / bloedsinaasappel
agnolotti / brassica / hazelnoot
lam / komkommer / verveine
(weifudge / kastanje / bes)
druif / hooi

4/6/8 gangen (65/80/95)

dranken

Onze wijnkaart bevat meer dan 120 titels uit de oude wereld. Van België tot Slovenië, klassieke wijnen en natuurwijnen, als het maar goed is.

Ook maken wij onze eigen alcoholarme en -vrije dranken; kombucha, kefir, kvass of infusies. Zo kunnen we bij elke gang een passend glas schenken.

Footer logo

+31 (0)20 8462881
info@foeramsterdam.nl

Cruquiusweg 9
1019 AT Amsterdam

Diner vanaf 18:00 uur
Gesloten op dinsdag

Cruquiusweg 9
1019 AT Amsterdam

Diner vanaf 18:00 uur
Gesloten op dinsdag

©2023 Restaurant Foer