Het menu
We serveren twee verschillende menu’s; Flora en Fauna, bestaande uit vier (niet op vrijdag / zaterdag), zes of acht gangen. Onze belangrijkste focus in beide menu’s ligt op groenten. Waar het Flora-menu geheel vegetarisch is, bestaat het Fauna-menu uit enkele gangen met duurzame vis en vlees. Door de seizoenen heen worden ingrediënten gezocht die de basis vormen van de gerechten. Overvloed zal worden gedroogd, gepickled of gefermenteerd en in onze voorraadkast worden opgeslagen om in de toekomst te worden gebruikt. Het menu wisselt vijf tot zes keer per jaar.
Écht honger? Onze keukenbrigade maakt meestal één of twee extra gerechten met de lekkerste ingrediënten van dit moment.
Flora
radijs / amandel / roos
(tomaat / pollen / hazelnoot)
boon / knolselderij / codium
aardappel / spelt / look
tortellini / walnoot / wortel
courgette / wei / lavas
(koffie / tijm / pruim)
vijgenblad / kardemom
Fauna
radijs / amandel / roos
(zeebaars / karnemelk / bloesem)
boon / pancetta / codium
aardappel / spelt / look
tortellini / walnoot / wortel
rund / brassica / berenklauw
(koffie / tijm / pruim)
vijgenblad / kardemom
dranken
Onze wijnkaart bevat meer dan 120 titels uit de oude wereld. Van België tot Slovenië, klassieke wijnen en natuurwijnen, als het maar goed is.
Ook maken wij onze eigen alcoholarme en -vrije dranken; kombucha, kefir, kvass of infusies. Zo kunnen we bij elke gang een passend glas schenken.